overig webshops winacties/kortingscodes

Hippe snor

hippe snor mok
Mirian
Geschreven door Mirian

Twee vriendinnen, allebei creatief. Het resultaat: de webshop Hippe Snor! Een webshop met handgemaakte producten. De dames van Hippe Snor (Wendy en Jeanine) beschilderen servies, voornamelijk mokken. En zo krijg je unieke producten. Een product dat niemand anders heeft, want elk product is anders.

In de shop vind je onder andere mokken met snorren (die blijven hip en passen natuurlijk helemaal bij de naam van de webshop!), mokken met mooie teksten (bijvoorbeeld Ik lief jou, super!) en leuke gezichtjes. Mijn favoriete mok uit de shop is de mok Birdy XL. De mokken zijn erg betaalbaar, dus ook leuk om als cadeautje te geven. Naast mokken vind je meer servies in de webshop: prachtige versierde theepotten, waterflessen, lepels, kommen en bordjes. Allemaal handbeschilderd uiteraard.

Naast het servies heeft Hippe Snor ook mooie armbanden in het assortiment. Neem ook daar eens een kijkje!

Namens Hippe snor mogen we een duosetje mr & mrs Lovely Rose weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 15 februari 2015. 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Hippe snor

hippe snor mok

hippe snor

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

11 Reacties

Laat een reactie achter