feest winacties/kortingscodes

Hippe traktaties

hippe traktaties
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar een traktatie? Voor verjaardag, geboorten of afscheid? En geen zin of tijd om zelf iets te maken? Kijk dan eens bij Hippe Traktaties. Hier vind je voor alle gelegenheden een passende traktatie. Geraldien, eigenaresse van Hippe Traktaties, heeft alle traktaties zelf ontworpen en ze zijn ze dus uniek. Natuurlijk zijn er traktaties voor verjaardagen, maar er zijn ook bedankjes voor de juf of meester. Leuk om te geven aan het einde van het schooljaar, maar ook voor juffendag zijn deze traktaties erg geschikt. Deze website is zeker een bezoekje waard!

Namens Hippe Traktaties mogen we vijf trakteerzakjes naar keuze weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 19 april 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Hippe Traktaties

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter