DIY/knutselen uitjes winacties/kortingscodes

Creatieve beurzen in Brabanthallen (winactie)

knotsgekkekaartendagen
Mirian
Geschreven door Mirian

Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 maart staan de Brabanthallen in Den Bosch bol van de inspiratie en de creativiteit. Die dagen vinden daar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen én de Creatieve Hobby en Handwerkdagen plaats. Twee beurzen in één dus.  Beide beurzen kun je met hetzelfde entreebewijs bezoeken.

Zoals de naam het al zegt vind je op de Knotsgekke Kaarten – en Scrapdagen volop inspiratie voor het maken van kaarten en scrappen. Op de beurs staan ruim 200 stands, ook kun je veel workshops volgen.

Op de andere beurs, de Creatieve Hobby en Handwerkdagen, vind je alles op het gebied van haken, breien, quilten, papercraft, borduren, zelf maak mode, taarten, sieraden, originele home- en groendecoraties, punniken en meer!

Kaarten voor de beurs kosten online € 7,50, aan de deur € 9,50 per persoon. Je kunt met hetzelfde entreebewijs beide beurzen bezoeken. En let op: mannen in het gezelschap van een vrouw mogen gratis naar binnen.

Namens de organisatie mogen we 4 x 2 entreekaarten voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen weggeven. Je hebt met deze kaarten ook toegang tot de Creatieve Hobby en Handwerkdagen. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons  op Facebook. De actie loopt tot en met 2 maart 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Handwerkdagen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter