DIY/knutselen feest recepten

Home made cookie stamp

stempel koekjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Zelf koekjes bakken is altijd leuk om te doen en niet alleen als je kinderen hebt. Ook als je bijvoorbeeld een high tea organiseert, mogen zelfgemaakte  koekjes niet ontbreken. Je kunt je eigen koekjes nu een echte ‘home made’ stempel meegeven, hartstikke leuk!
Je kunt de stempel ook gebruiken voor andere dingen gemaakt van deeg, bijvoorbeeld zelfgemaakt brood. De stempel is gemaakt van hout en heeft een siliconen onderkant. De stempel is 10 centimeter hoog en heeft een diameter van 8 centimeter.

De cookie stamp is onder meer te koop bij Fonq.nl.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter