DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

Houtspel – houten knutseldingen

peg doll zwarte piet
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik schreef al eens eerder over de webshop Houtspel en nu dus weer. Waarom zou je denken? Houtspel heeft iets nieuws in het assortiment dat zeker de aandacht verdient: originele houten knutselspullen. Een trekpop, een knutselboom, waxinelichthouders; zomaar een greep uit het aanbod. Maar er is meer: Houtspel is ook een blog gestart met gratis knutseltips. Wat kun je allemaal met hout knutselen? Op deze blog vind je heel veel leuke ideeën. Meteen aan de slag dus.
Uiteraard kun je bij Houtspel ook nog steeds terecht voor houten speelgoed. Mijn favoriet is zonder twijfel de houten regenboog. Al het speelgoed van Houtspel is duurzaam en van hoge kwaliteit. Snuffel eens rond om de website en sla in voor pakjesavond!

Namens Houtspel mogen we de knutselmaterialen voor de peg doll zwarte piet weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 25 november 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Houtspel

peg doll zwarte piet

houtspel

houtspel1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter