DIY/knutselen

Huisjes voor kerst

huisjes kerst
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik zag dit weekend op Twitter en Facebook dat al veel mensen hun huis in kerststemming aan het brengen zijn. Natuurlijk mag een kerstboom niet ontbreken, maar er is veel meer leuks om je huis mee te versieren. Wat dacht je van deze leuke huisjes? Je kunt op de site het sjabloon vinden (gratis) en printen. Print het wel op wat dikker papier. Uitknippen, vouwen en een kaarsje erin. Leuk voor op de vensterbank. Papier en een kaarsje kan gevaarlijk zijn, dus je kunt ook kiezen voor een waxinelichtje met LED-lampje (onder andere te koop bij Hema).

huisjes kerst

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter