DIY/knutselen

Idee voor vaderdag

vaderdag
Mirian
Geschreven door Mirian

Op zoek naar een leuk idee voor vaderdag? Ik heb het voor je gevonden! Maak een foto van je kind(eren) en laat ze elk aangeven waarom zij zo dol zijn op hun vader. Op deze site lees je precies hoe je van de verschillende foto’s een collage maakt (met het programma Picasa, heel makkelijk in gebruik). Druk de collage af, doe er een mooie lijst om en je hebt een hartstikke leuk cadeautje voor vaderdag.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter