DIY/knutselen

Ijsbeer knutselen

ijsbeer knutselen
Mirian
Geschreven door Mirian

Het wil niet lukken deze winter om echt winter te worden. Terwijl heel Nederland laatst sneeuw had zaten wij in dat ene plukje op Weeronline.nl dat géén sneeuw kreeg. Helaas…. Dan maar zelf de winter in huis halen. Deze ijsbeer knutselen leek me een leuk idee om toch iets van kou binnen te halen.

Ijsbeer knutselen van papier

Soms zijn de simpelste ideeën zo mooi! Zoals deze ijsbeer. Jonge minderen kunnen hem al maken. Voor hen teken je de benodigde onderdelen van de ijsbeer op een vel papier dat ze uit moeten knippen. Oudere kinderen laat je de onderdelen zelf maken. De wiebeloogjes koop je bij de Action. Naast dat de ijsbeer leuk is, geeft het blauw geverfde onderblad ook een erg leuk, winters effect.

Hieronder zie je foto’s van de te nemen stappen om deze ijsbeer knutselen van papier. Via deze link kom je op de site waar ik dit idee vond.

ijsbeer knutselen

ijsbeer knutselen

ijsbeer knutselen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter