winacties/kortingscodes wonen

IkSticker.com

iksticker.com
Mirian
Geschreven door Mirian

Muurstickers, raamstickers, interieurstickers en geboortestickers. IkSticker.com heeft het allemaal! Met de stickers van IkSticker.com steek je je interieur in een handomdraai in een nieuw jasje.  IkSticker.com heeft een breed assortiment aan stickers. Door te stickers te mixen en te matchen kun je heel makkelijk een persoonlijke combinatie maken. Staat de sticker die je zoekt er niet bij? Dan kunnen de mensen achter IkSticker.com de sticker voor je maken.

Erg leuk zijn de geboortestickers. Stickers in de stijl van het geboortekaartje of met de naam en de geboortedatum. Leuk voor op het raam om de geboorte aan te kondigen, maar natuurlijk ook leuk op de babykamer. Eigenlijk heeft IkSticker.com heel veel leuks, niet alleen stickers. Ze verkopen namelijk ook stempels, kaarten en maskingtape. Neem eens een kijkje op de site!

Namens IkSticker.com mogen we een sticker naar keuze (in overleg met Iksticker.com) weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 2 oktober 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
IkSticker.com

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter