feest

Inpakpapier kerst, inclusief gratis printables

crossstitch-wrap-1
Mirian
Geschreven door Mirian

Hoewel wij geen kerst met cadeautjes vieren (wij zijn echt van Sinterklaas) kijk ik altijd rond voor leuk inpakpapier voor kerst. En ook dit jaar heb ik weer genoeg leuks gespot!

Vlinders in je buik
Bij Vlinders in je buik vind je heeeeel veel leuk cadeaupapier, ook voor kerst. Mijn favoriet is het prachtige grijze papier met bomen erop. Een Scandinavische uitstraling heeft het.

cadeaupapier kerst

Kekootje
Kekootje verkoopt het prachtige krijtbordpapier in Kerst-stijl. Ik heb de versie Sinterklaas, maar deze is ook prachtig. Je koopt het per vier meter, daar kun je genoeg cadeautjes mee inpakken.

kadopapier kerst krijtbord

Ankepanke design
Dit is ook heel handig: een pakket met verschillende inpakmaterialen in kerststijl. Te koop bij Ankepanke design. In het pakket vind je naast cadeaupapier ook mini-kaartjes, ansichtkaarten, stickervellen en een mal om zakjes te maken. Ideaal!

cadeaupapier kerst 1

Live Life Happy
Bij Live Life Happy vond ik dit te leuke inpakpapier met uiltjes. Papier om blij van te worden. Bij het papier krijg je ook twee labels in dezelfde stijl. Is je cadeautje meteen helemaal af!

cadeaupapier kerst uiltjes

Gratis printable – Bloesemkids
Geen zin of tijd om inpakpapier te kopen? Download en print dan gratis dit leuke inpakpapier van Bloesemkids. IJsblauw papier met een sneeuwpop erop en papier met bomen en sneeuwvlokken. Je kunt het papier hier downloaden.

cadeaupapier kerst gratis printable

 

Gratis printable – Minieco
Nog een gratis printable: cross stitch papier met onder andere hertjes en sneeuwvlokken. Op deze site kun je cadeaupapier met vier verschillende patroontjes downloaden en printen.

crossstitch-wrap-1

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter