recepten uitjes

JAN Pannenkoeken

JAN
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze kinderen zijn gek op pannenkoeken. Maar ze hebben heel duidelijk hun voorkeur: of zelfgebakken pannenkoeken of pannenkoeken van JAN. Een huismerk van de supermarkt gaat er hier niet in. En dat snap ik wel: ik ben ook fan van de producten van JAN Pannenkoeken. Je proeft namelijk geen verschil met je eigen gebakken pannenkoeken. En het voordeel: je hoeft er weinig meer aan te doen. Maar ook de poffertjes, de mini-pannenkoekjes  en de gevulde pannenkoeken uit de vriezer zijn om te smullen. Natuurlijk kun je er stroop of poedersuiker op doen, maar denk ook eens aan vers fruit op je pannenkoek, een aanrader!

Hopelijk brengt de maand september nog wat zon met zich mee, want de producten van JAN Pannenkoek zijn heel geschikt om mee te nemen voor een picknick.  En bij zo’n picknick hoort natuurlijk een picknicktafel van JAN. Op de picknicktafel van JAN staat het originele JANzenbord spel afgebeeld. Janzenbord is gebaseerd op het welbekende ganzenbord, maar dan in een eigentijds JAN jasje!

Namens Jan Pannenkoeken mogen we een JAN pannenkoekenpakket weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter en/of Facebook. De actie loopt tot en met 2 oktober 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
JAN Pannenkoeken

JAN

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter