DIY/knutselen winacties/kortingscodes

Jilster

jilster2
Mirian
Geschreven door Mirian
Ben je op zoek naar een origineel afscheidscadeautje voor een collega? Of wil je je vrienden verrassen met een persoonlijk cadeau op hun bruiloft? Bereikt jouw moeder een bijzondere leeftijd? Jilster is het perfecte cadeau! Via jilster.nl kun je, alleen of samen met anderen,  een mooi en persoonlijk tijdschrift maken. De inhoud en opmaak bepaal je zelf. Teksten, fotos; je kunt ze zelf in het tijdschrift zetten. Je kunt de sjablonen van Jilster gebruiken of de pagina’s zelf indelen. Ook het aantal pagina’s bepaal je zelf. Omdat je het tijdschrift online maakt, kunnen er meerdere personen aan meewerken. Iedereen werkt vanaf zijn of haar eigen computer en vult één of meerdere bladzijdes van het blad. Is het tijdschrift helemaal naar je zin? Dan bestel je het in de gewenste oplage. Dat kan al vanaf één exemplaar. Wil je het tijdschrift niet afdrukken, maar alleen online bekijken of aan anderen laten zien? Dat kan ook en dat is helemaal gratis.  Voor wie ga jij een tijdschrift maken?
Namens Jilster mogen we een waardebon voor een gratis glossy van 32 pagina’s weggeven! Wil je deze glossy winnen, geef dan antwoord op de volgende vraag: waar zou jij een glossy over willen maken? Onder de inzenders verloten wij de glossy.  De actie loopt tot en met 12 februari 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Jilster

Antwoord op de vraag

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter