DIY/knutselen feest

Jojojanneke – gratis DIY-producten

jojanneke1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik word blij van de ontwerpen van Jojanneke! Je kent haar misschien van de geboortekaartjes, maar er is meer. In het pakhuis van Jojojanneke vind je ook stickers, kaarten, notitieboeken en meer leuke producten met de herkenbare afbeeldingen van Jojanneke. Ik ben fan!

En helemaal leuk: Jojanneke heeft een aantal leuke DIY-producten voor je gemaakt. Je kunt ze downloaden. Helemaal gratis! Als dat niet leuk is!? Leuke patronen om te maken met strijkkralen: een uil, een vogeltje en een vliegtuig. Leuk om te gebruiken als versiering in de woonkamer. Hang het bijvoorbeeld aan takken die je in een vaas hebt staan. Ook vind je op de site van Jojanneke leuke afbeeldingen om een slinger mee te maken. Een vogeltje, een uil, een vliegtuigje, een walvis, een vos: ze staan er allemaal op. Of je maakt er cupcaketoppers van, ook leuk!

Je kunt de strijkkralenpatronen en de slinger bestellen op de site van Jojojanneke. Binnen 24 uur heb je de PDF-bestanden in je mail. Gauw doen dus!

jojanneke

jojanneke1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter