overig winacties/kortingscodes

Jop is jarig

jop is jarig
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik heb al een keer geblogd over de app ‘Jop gaat slapen’, een erg leuke app. De makers, Heppi, hebben een nieuwe kinderapp uitgebracht van Jop: Jop is jarig. In deze app kan je kind, samen met de vrolijke giraf, creatieve dingen doen die te maken hebben met zijn verjaardag.

Zo ga je eerst uitnodigingen maken.  De letters voor de namen sleep je naar een brief , waarna je de brief in een gekleurde envelop doet.  Je kind kan zelf bij Jop de brief in de brievenbus doen. Daarna moet er ook nog een kroon versierd worden voor de jarige Jop en het is natuurlijk geen feest zonder slingers. Om te versieren staan er allerlei vormpjes, kleurtjes en letters klaar om mee aan de slag te gaan.  Daarna kan je kind een liedje inzingen dat daarna speciaal voor Jop wordt voorgedragen.

Jop is jarig is een leuke kinderapp met zes vrolijke minispelletjes. De allerkleinsten hebben nog wel een beetje hulp nodig, maar kinderen vanaf een jaar of vier  kunnen het al prima zelf.

Jop is jarig is beschikbaar voor iPhone en iPad en kost normaal gesproken € 2,69. Je kunt de app tot en met zondag 9 maart aanstaande downloaden voor maar € 0,89.

Namens de makers van Jop mogen we vijf promocodes weggeven voor de app Jop is Jarig. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 10 april 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Jop is jarig

jop is jarig

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter