overig winacties/kortingscodes

Juf Jannie – Cijfers en getallen leren en tellen

juf jannie cijfers en getallen
Mirian
Geschreven door Mirian

Onze favoriete maker van kinder-apps, Juf Jannie, heeft weer een nieuwe app uitgebracht: cijfers en getallen leren tellen. Met deze vrolijke app leren kleuters en peuters spelenderwijs tellen en de getallen 1 t/m 20 te herkennen. Zo gaan ze goed voorbereid naar de kleuterklas.

Net als bij de andere apps van Juf Jannie legt de Juf zelf uit wat de kinderen moeten doen. In dit geval moeten ze eerst uit een van de vijf een winkeltjes kiezen waar een spelletje achter zit. Daarna moet je aangeven met welke getallen je wilt gaan oefenen. Zo moeten kinderen in een van de spelletjes getallen met elkaar matchen. Een leuke manier om de verschillende getallen te leren herkennen. In het ijswinkeltje moeten de kinderen tellen hoeveel ijsjes er zijn.  Op de verschillende ijsbakken staan getallen. De kinderen moeten de ijsbak aanwijzen waarop staat hoeveel ijsjes ze hebben geteld.

Kortom, vijf vrolijke spelletjes om kinderen op een leuke manier te leren tellen en de getallen te leren herkennen. Je downloadt de app van Juf Jannie in de appstore.

Cijfers en getallen leren en tellen is beschikbaar voor iPhone en iPad en kost € 2,69.

Namens Juf Jannie mogen we vier promocodes voor deze app weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 28 maart 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Juf Jannie

juf jannie cijfers en getallen

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter