feest winacties/kortingscodes

Juffendag

Voor de liefste juf
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is er weer de tijd voor: juffendag! De juffen vieren gezamenlijk de verjaardag op school en natuurlijk worden ze verwend met cadeautjes. Het is hier op school ieder jaar weer de vraag wat we de juffen geven. Het leukste is natuurlijk om iets te geven namens de hele klas. Wat dacht je van een vriendenboekje voor de juf of meester? Image Books heeft hiervoor vier exemplaren op de markt gebracht:

–  Voor de leukste meester!
–  Voor de liefste juf!
–  Voor mijn meester
–  Voor mijn juf

In deze vriendenboekjes kunnen alle kinderen uit de klas herinneringen opschrijven, tekenen of plakken voor hun liefste juf of meester. Is dat geen ontzettend leuk cadeautje om de juf of meester te bedanken?

Namens Image Books mogen we een exemplaar van het boekje Voor de liefste juf! weggeven. Wil je een boekje winnen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook. Deze actie loopt tot en met 16 april 2012.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter