DIY/knutselen feest

Kaart Fisher Price

Oh wat ben ik blij met deze kaarten! Ik ben helemaal weg van het ouderwetse Fisher Price. Gelukkig hebben mijn ouders nog veel van dat speelgoed bewaard en ook op Marktplaats heb ik veel leuks gescoord. Ik ben in de weer gegaan met de poppetjes en een fototoestel en maakte de leukste plaatjes. Resultaat: plaatjes die ik kan gebruiken voor veel gelegenheden, zoals geboorte, huwelijk, verjaardag en vakantie. Je maakt er leuke kaarten mee.

Ik gebruikte de app Polomatic om de foto’s de Polaroid-look te geven.

getrouwd

it's a boy

vakantie

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter