DIY/knutselen

Kaart van memoryspel

kaart memoryspel1
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb je nog een oud memoryspel liggen? Gooi het niet weg, maar maak er iets leuks van. Een kaart van kaartjes uit een memoryspelo bijvoorbeeld. Wat is dit een onzettend leuk idee van blogger en creatieveling Clarissa. Het is eigenlijk heel simpel: maak de kaartjes van het memoryspel aan elkaar vast, met plakband of masking tape, en maak er met lettertjes een tekst op. Leuke verrassing in de brievenbus!

Geen memoryspel in huis? Geen nood! Bij de kringloop vind je vaak oude memoryspellen. Deze tik je voor een prikkie op de kop. Fröbelen maar!

kaart memoryspel

kaart memoryspel1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

2 Reacties

Laat een reactie achter