webshops winacties/kortingscodes

Kaartenlijn Paperbreeze

kaartenlijn paperbreeze
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik schreef al eerder over PaperBreeze: een webshop met spulletjes voor stationery en gift wrapping. Spulletjes om blij van te worden. Eigenaresse Anne-Marie heeft iets nieuws aan haar assortiment toegevoegd: een eigen kaartenlijn. De lijn heeft de naam Simplicity meegekregen en die is perfect gekozen. De kaarten zijn namelijk simpel, zonder toeters en bellen, maar prachtig. Mooie teksten staan er op iedere kaart. Bij iedere gelegenheid past wel een kaart uit de collectie van Paperbreeze: geboorte, nieuw huis, verjaardag, trouwen, liefde  en meer. Je kunt de kaart natuurlijk opsturen, maar de kaarten zijn zeker ook geschikt om in te lijsten en op te hangen.

De lijn bestaat uit 12 kaarten. Alle kaarten zijn gedrukt op 250 grams papier, dat geeft de kaarten een luxe uitstraling. Per kaart betaal je € 1,75. Koop je een setje van vier kaarten, dan ben je voordeliger uit. Je hebt keuze uit drie verschillende setjes kaarten.

Namens Paperbreeze mogen we vier kaarten weggeven (kaartenset 3) weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en like ons en Paperbreeze op Facebook. De actie loopt tot en met 31 maart 2015.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp
Paperbreeze

kaartenlijn paperbreeze

kaartenlijn paperbreeze

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter