feest overig webshops

Kadootjes voor haar

Kadootjes voor haar stationery1
Mirian
Geschreven door Mirian

En weer kwam ik zo’n leuke shop tegen: Kadootjes voor haar. Iets meer dan een jaar geleden startte eigenaresse Mirjam Mundt een webshop vol met veel leuke dingen, voor vrouwen en meisjes. Echte cadeautjes. En vandaar de toepasselijk naam voor de shop: Kadootjes voor haar. Kadootjes voor haar heeft een ruim assortiment: van woonaccessoires tot ansichtkaarten en van servies en verse thee (in leuke cadeaublikjes!) tot stationery.

Mijn vijf favorieten uit de shop:

Verse thee in een oh zo leuk blikje. Leuk om als cadeautje te geven, maar ook leuk om zelf te gebruiken. Staat leuk als je gasten krijgt.

Kadootjes voor haar thee

Deze broodtrommel met daarop een lief hertje heb ik voor mijn dochter, uiteraard met bijpassende rugtas.

Kadootjes voor haar lunchtrommel Kadootjes voor haar rugtasje

Van deze categorie – de categorie stationery – word ik hebberig. Ik kan niet kiezen!

Kadootjes voor haar stationery Kadootjes voor haar stationery1

Een mooi plaid voor op de bank vind je ook bij Kadootjes voor haar. Deze met sterren is mijn favoriet.

Kadootjes voor haar plaid

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een vriendin, collega of familielid, dan hoef je nog maar op één plek te zijn: Kadootjes voor haar. Enne, je hoeft er niet perse een cadeautje voor een ander te kopen he!? Het mag ook best een cadeautje voor jezelf zijn! Veel shopplezier!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter