webshops winacties/kortingscodes wonen

KEK Amsterdam

kekamsterdam1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken je KEK Amsterdam al? Nee? Dan moet je ze zeker leren kennen! KEK Amsterdam ontwerpt vanuit haar eigen studio in hartje Amsterdam spullen voor je huis. Evert, Barbara en Bas, de mensen achter KEK Amsterdam, maken bijzondere producten. Producten die anders zijn dan anders. Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog. Producten die met ziel en zaligheid zijn ontworpen. Ik ben fan! KEK Amsterdam maakt al heel lang de leukste muurstickers: bomen, dieren, lampen en schoolbordstickers. Heb je een kat? Dan zijn de kartonnen kattenpandjes echt een aanrader.

Namens Kek Amsterdam mogen we de stickerset Forest Friends set 1 ter waarde van maar liefst € 39,95 weggeven. De set bestaat uit het hertje, de uil, de chinchilla en de mus. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 13 september 2012.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Naam van de actie
KEK Amsterdam

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter