DIY/knutselen webshops winacties/kortingscodes

Kekootje

kekootje
Mirian
Geschreven door Mirian
Waarschuwing: de webshop die ik vandaag voor je heb gespot is niet goed voor je portemonnee. Dus wil je niets uitgeven, lees dan niet verder…
Kekootje, wat een gezellige webshop! Fijne notitieboekjes, stickers, masking tape, kaarten, stempels. Je vindt, de naam zegt het al, alleen maar kekke producten bij Kekootje. Kek zijn ook de horloges met een kralen armband en de portemonnees. Erg leuk!
Let ook even op de leuke voordeelsets die Kekootje in het assortiment heeft. Voor een voordelig prijsje heb je de leukste spulletjes. Stempels, stickers, kaarten, voor elk wat wils in een voordeelsetje. Ook ik heb laatst de verleiding niet kunnen weerstaan en leuke spulletjes besteld. Uitaard komt alles leuk ingepakt naar je toe. Tip: check ook de rubriek Sale eens.
Namens Kekootje mogen we een heel gaaf pakket weggeven. In het pakket zit een portemonnee, 2 rollen masking tape, 5 kraftlabels, 5 kadozakjes en rode hartjesstickers (zie foto). Wil jij kans maken op dit pakket? Doe dan mee!  Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg Kekootje en ons op Twitter (Twitter Kekootje en Twitter Gespot voor jou!) en Facebook. (Facebook Kekootje en Facebook Gespot voor jou!). De actie loopt tot en met 25 januari 2014.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
Kekootje

kekootje

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter