overig

Kerby: de mobiele stoeprand

kerby1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken je het spel stoepranden nog? Een spelletje dat al heel wat jaren oud is en nog steeds gespeeld wordt. Stoepranden is een balspel dat door minimaal twee personen wordt gespeeld op een straat met rechte stoepranden. De deelnemers staan op de stoep aan weerszijden van de straat. Wie aan de beurt is probeert de bal (meestal een voetbal) precies op de rand aan de overkant te gooien. Er zijn veel varianten op het spel.

Het spel is nog altijd heel populair. Toch kun je het spel, vanwege de drukte, het spel niet meer overal veilig spelen. En daar speelt Kerby handig op in! Kerby is een draagbare, mobiele stoeprand. Hoe handig?! Je neemt de Kerby mee naar bijvoorbeeld het park, het strand of de speeltuin en je speelt het spel. De stoeprand is helemaal niet zwaar, 3,5 kilo maar. Ben je niet bekend met het spel? Hier lees je de spelregels.

Kerby is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren (onder andere blauw, roze en groen) verkrijgbaar en kost € 65,00. Koop je gelijk twee stoepranden, dan ben je voordeliger uit. Je betaalt dan € 120,00. 
 
 

 kerby1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter