DIY/knutselen

Kerst met Lego

Lego Christmas
Ingrid
Geschreven door Ingrid

Zoals ik al vaker schreef: onze zoon is gek op Lego. En dus zal er in de kerstvakantie weer veel gebouwd en gespeeld worden. Het leek mij leuk om ook wat met Lego te doen in het kerstthema. Na wat speurwerk kwam ik deze kerstfiguren voor in de boom tegen. Leuk! De figuren zijn heel te maken. Leuk op bijvoorbeeld een schaal met kaarsen of in de boom.

Over de auteur

Ingrid

Ingrid

Ik ben 's morgens vroeg niet op mijn best. Het ochtendhumeur heb ik uitgevonden. Maar als het eerste kopje thee op is kom ik tot leven. Dan ben ik een zorgzaam type dat het huis met 2 jongens van 6 en 7 en een lieve man draaiende houdt. Daarnaast ben ik eigenaresse van de educatieve webwinkel Blijfwijs.nl en blogster van Gespot voor jou!
Vanuit mijn onderwijsachtergrond en liefde voor mijn twee zonen houd ik me veel bezig met educatie en opvoeding. Met Gespot voor jou! wil ik mijn ideeën graag met anderen delen. Ik hoop dat ik voor jou een inspiratie kan zijn!

Laat een reactie achter