DIY/knutselen

Kerst met Lego

Lego Christmas
Mirian
Geschreven door Mirian

Zoals ik al vaker schreef: onze zoon is gek op Lego. En dus zal er in de kerstvakantie weer veel gebouwd en gespeeld worden. Het leek mij leuk om ook wat met Lego te doen in het kerstthema. Na wat speurwerk kwam ik deze kerstfiguren voor in de boom tegen. Leuk! De figuren zijn heel te maken. Leuk op bijvoorbeeld een schaal met kaarsen of in de boom.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter