DIY/knutselen feest

Twee keer een kerstboom knutselen

kerstboom knutselen1
Mirian
Geschreven door Mirian

Vakantie! Althans voor velen dan. Ik ga in ieder geval genieten van twee weken vrij, heerlijk! En natuurlijk wordt er geknutseld met de kinderen deze vakantie. Zo gaan we onder andere ons huis nog wat meer in kerstsfeer brengen. Ik spotte twee leuke knutselprojecten: een kerstboom maken.

Kerstboom van papier
Deze papieren kerstboom is ideaal om als een slingertje voor het raam te hangen. Je maakt m van rond groen en rood papier. Op deze site zie je precies hoe je deze leuke kerstboom- slingertjes maakt.

kerstboom knutselen

Kerstboom van taartonderzetters
Je kent ze wel: die witte onderzettertjes die je in een restaurant meestal onder een taartje krijgt. Met deze taartonderzetters kun je een heel leuk kerstboom knutselen. Wat heb je nodig? Taartonderzetters in drie verschillende grootten (te koop bij de hobbywinkel), kraaltjes, sate-prikkers (groot) en lijm. Op deze site zie je hoe je deze leuke kerstbomen maakt.

kerstboom knutselen1

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter