feest recepten

Kerstlunch of kerstontbijt op school

coctailworstjes in bladerdeeg
Mirian
Geschreven door Mirian

Heeft jouw kind deze week ook een kerstontbijt of kerstdiner op school? Weet je nog niet wat je gaat maken? Wij geven je inspiratie voor leuke (en simpele!) gerechtjes.

Kerstboom van ontbijtkoek
Leuk, lekker en makkelijk te maken: een kerstboom van ontbijtkoek. Je maakt deze kerstboom heel makkelijk met een koekjesvorm. Nu volop te krijgen, bijvoorbeeld bij Blokker.

kerstbomen van ontbijtkoek

Kerstman van fruit
Erg leuk is deze kerstman van fruit. Steek een druif, een plakje banaan, een aardbei en een mini-marshmellow aan een cocktailprikker. Klaar is je kerstman!

kerstman fruit

Boterham als kerstboom
Ik spotte hem al eerder: een boterham in de vorm van een kerstboom. Helemaal leuk!

sandwich

Pannenkoekjes in kerststijl
Dit zullen alle kinderen lusten: mini-pannenkoekjes. Gebruik vormpjes van een ster, kerstboom et cetera en leg deze in de koekenpan. Pannenkoekenbeslag erin en klaar is je kerstpannenkoek.

Cocktailworstjes in bladerdeeg
Dit valt altijd in de smaak: Cocktailworstjes in bladerdeeg. Wikkel een cocktailworstje in een velletje bladerdeeg, in de oven en klaar is je gerecht!

coctailworstjes in bladerdeeg

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter