DIY/knutselen feest

Kerstmagazine Woonschrift

adventskalender2
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken jij de interieurblog Woonschrift? Een blog van interieurstylist Petra van Breda waar je veel inspiratie op kunt doen om je huis gezellig te maken. Woonschrift heeft ook een leuk digitaal kerstmagazine uitgebracht. Wat een goed idee! In dit kerstmagazine vind je veel inspiratie voor leuke kerstdecoratie en maak je kennis met de kersttrends van dit jaar. En natuurlijk vind je ook leuke zelfmakers in het magazine. Ik ga samen met mijn kinderen aan de slag met de sterretjes-slinger. Leuk om samen met hen te maken. De adventskalender, een DIY-project) vind ik erg leuk. Voor nu te laat, we zijn al met het aftellen naar kerst begonnen, maar deze onthoud ik zeker voor volgend jaar. In het magazine vind je ook leuke labels: downloaden, printen en je cadeautjes zijn zo ingepakt.

Tip: in het magazine vind je verschillende links naar downloads. Op deze pagina vind je een handig overzicht van al deze free printables.

adventskalender2

sterretjes slinger

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter