DIY/knutselen

Kerststerren van strijkkralen

kerststerren van strijkkralen
Mirian
Geschreven door Mirian

Wit is tijdloos. Zo ook tijdens de kerstperiode. Een kerstboom met witte ballen kan jaren mee. Wit is stijlvol en past in ieder interieur. En soms moet je niet te moeilijk denken als je je huis wilt decoreren. Soms moet je gewoon even in de knutselkist van je kinderen kijken en zien dat je er heel veel moois mee kan maken!

Kerststerren van strijkkralen

Bijvoorbeeld deze mooie boomhangers van strijkkralen. Die hang je toch zo in je boom? Of met een aantal bij elkaar voor het raam. Of hangend aan een mooie verticale tak. En het leukste is nog dat je het samen met je kinderen kunt doen. Benodigdheden? Veel witte strijkkralen!

kerststerren van strijkkralen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter