recepten

Kids favourite: Sneeuwpop van ei

sneuupop van ei
Mirian
Geschreven door Mirian

In deze tijd van het jaar komt het nogal eens voor dat je kleine hapjes moet maken voor een groot gezelschap. Omdat onze jongste de term ‘Wat een boer nie kent, freet ie nie’ in ere houdt, is het voor zijn eetlust belangrijk dat hapjes er aantrekkelijk uitzien. En voor zoveel kinderen van zijn leeftijd houdt aantrekkelijk eten in dat het iets voorstelt. Bijvoorbeeld zoals deze eetbare sneeuwpop van onder andere ei.

Sneeuwpop van ei om op te eten!

Deze sneeuwpop van ei zal niet lang op je buffettafel staan! Door de verschillende kleurtjes zien ze er erg appetijtelijk uit! gebruik voor dit hapjes veel eieren, niet te dikke worteltjes, wat peterselie en kappertjes. De foto’s laten duidelijk zien hoe je deze sneeuwpop van ei maakt. Eet smakelijk!

sneeuwpop van ei

sneeuwpop van ei

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter