recepten winacties/kortingscodes

Kijkmijne

kijkmijne
Mirian
Geschreven door Mirian

Geeske en Dorien, de dames achter Kijkmijne,  hebben echt een geweldig concept bedacht: ontwerp je eigen kinderbordje. Met naam, met foto, met tekening… het is allemaal mogelijk! Je kunt kiezen uit al bestaande ontwerpen (hier kun je de naam en eventueel geboortedatum van je kindje ook in opnemen) of je kunt een foto van je kind uploaden. Ook leuk: zet een tekening van je kind op het bordje. Persoonlijker kan het bordje niet zijn.

Onze jongste twee hebben inmiddels een eigen bordje, met naam en leuke afbeelding. Eten is een feest! Het is dus een echte aanrader.

De bordjes zijn leuk voor je eigen kinderen of leuk als verjaardagscadeautje, maar het is ook leuk om een bordje als geboortecadeau te geven.

De bordjes kunnen per  stuk worden besteld en bestel je twee of meer bordjes, dan betaal je geen verzendkosten!

Namens Kijkmijne mogen we een bordje naar keuze weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 15 maart 2013.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp
KijkMijne

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter