winacties/kortingscodes

Leuke kinderdingen

Leuke Kinderdingen (kleiner)-1
Mirian
Geschreven door Mirian

Ken je de webwinkel Leuke Kinderdingen al? Nee? Breng dan gauw een bezoek aan de website! Leuke kinderdingen is dé webwinkel voor moeders die net even iets anders zoeken voor hun kinderen. Je vindt er nieuwe en vintage kinderspullen met een retro en nostalgisch uiterlijk. Je vindt onder de merken Fabulous Goose, Sass & Belle, Froy & Dind, Kitsch Kitchen, Wu&Wu, en Fisher Price in de shop. Een origineel cadeautje, iets leuks voor de kinderkamer, of zomaar een hebbeding; bij Leuke Kinderdingen is altijd wat te vinden. Eigeneressen Marieke en Alonie zijn constant op zoek naar  leuke, originele en mooie vintage producten. Producten waarbij herinneringen van vroeger weer naar boven komen. Producten met jeugdsentiment dus!

Leuke Kinderdingen biedt de lezers van Gespot voor jou! een korting van maar liefst 20% op alle online bestellingen. Gebruik hiervoor de code ‘ GESPOT201301’ . Deze actie loopt tot en met 31 juli 2013.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter