overig

Kinderschrijflab

kinderschrijflab
Mirian
Geschreven door Mirian

Een eigen boek maken! Wie wil dat nu niet? Kinderen kunnen nu hun wens in vervulling laten gaan met het Kinderschrijflab, een initiatief van Uitgeverij Zwijsen. Een geweldig idee om te doen in de zomervakantie! Met het Kinderschrijflab maken kinderen met eigen tekst, tekeningen en foto’s heel makkelijk een eigen boek. Helemaal zelf of samen met een ouder. Je kunt zelfs met de hele klas onder begeleiding van een leerkracht een boek maken. Wil je je kind helpen bij het maken van een boek? Kijk dan eens bij de schrijftips. Deze tips helpen jou en je kind goed op weg.

Het Kinderschrijflab leert kinderen hoe een boek tot stand komt en hoe leuk het is om zelf een verhaal te schrijven. Het boek wordt via internet samengesteld en besteld, heel makkelijk dus. Voor de kosten hoef je het ook niet te laten: een zelfgeschreven boek kost altijd €9,95 ongeacht het aantal pagina’s. Ook de verzendkosten zijn laag.

Wil jouw kind straks een boek met zijn of haar naam op de omslag? Gauw aan de slag met het Kinderschrijflab!

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter