DIY/knutselen

Kip vouwen voor Pasen

kip_vouwen_uitgel
Mirian
Geschreven door Mirian

Dit leuke kippetje brengt jouw huis is de Pasen sferen! Een kip vouwen voor Pasen is een leuke activiteit voor thuis of op school. Jonge kinderen zul je moeten helpen terwijl je voor oudere kinderen de stappen kunt uitprinten en ze zelf laten ontdekken hoe ze de kip moeten maken.

Op de site waar ik dit kippetje vond staan hele leuke toepassingen van dit vouwwerkje. De kleine kippen kun je op een stokje plakken en in een plant steken. Het idee om een aantal onder elkaar te hangen op een lange strook papier vind ik ook heel leuk.

Kip vouwen voor Pasen doe je zo.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden (zeker bij origami) zie je hieronder de foto met vouwinstructies. Als je op de foto klikt wordt je doorgezonden naar de site met een nog grotere afbeelding.

kip vouwen

Kijk eens op welke manieren je deze gevouwen kip kunt gebruiken ter decoratie!

kip_vouwen_2

kip vouwen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter