DIY/knutselen

Kleurboek voor volwassenen

kleurboek voor volwassenen
Mirian
Geschreven door Mirian

Als je denkt aan kleurplaten denk je waarschijnlijk aan kinderen. Toch vinden veel volwassenen het ook erg leuk om te kleuren. Ik ook! Als mijn kinderen aan de slag gaan met kleurpotloden of stiften, kleur ik maar wat graag mee. En nu kun je als volwassene dus aan de slag in je eigen kleurboek: het Creatief kleurboek voor volwassenen. Het boek bestaat uit 30 pagina’s met bloemen, vogels, patronen en rustgevende motieven. Iets voor Sinterklaas of Kerstmis?

Het creatief Kleurboek voor volwassenen is voor € 6,50 onder andere te koop bij Bol.com. Hier vind je ook andere leuke kleurboeken voor volwassenen.

kleurboek voor volwassenen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter