DIY/knutselen

Kleuren en vormen leren

vormen en kleuren leren
Mirian
Geschreven door Mirian

Is jouw kind toe aan het leren van kleuren en vormen? Dan is dit een ideale activiteit. Meer dan verf en een aantal wc-rollen heb je niet nodig. Maak in iedere wc-rol een vorm: een rondje, een ster, een vierkant, een rechthoek, een driehoek en natuurlijk een hartje. Laat je kind met verschillende kleuren verf deze vormen maken op een blaadje. Mooie en leuke manier om de kleuren en de vormen te leren!

vormen en kleuren leren

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter