DIY/knutselen

XL kleurplaat Parijs, Londen en New York

kleurplaat Parijs
Mirian
Geschreven door Mirian

Oh, wat is dit leuk! Zeker met het oog op de vakantie. Gigantische kleurplaten van Parijs, Londen en New York. Op de kleurplaten vind je alle highlights en beroemde mensen van de stad terug. Leuk voor de kinderen als voorbereiding op een reis naar een van deze steden, maar ook leuk als jullie er net zijn geweest. Ze zullen alles herkennen! Maar je kunt ze stiekem natuurlijk ook gewoon zelf kleuren… Waar kleuren? Op de grond, aan de muur, als tafelkleed, het kan allemaal. De kleurplaten zijn maar liefst 1,15 meter bij 0,80 meter, uren kleurplezier dus.

Ideaal om te doen tijdens deze vakantie! En is het deze vakantie heel mooi weer (dat hopen we natuurlijk): je kunt ook prima buiten kleuren.

De kleurplaten zijn bedacht en gemaakt door twee Parijse ontwerpers, Elvire Laurent en Marie-Cerise Lichtlé. In 2005 bundelden zij hun krachten om een collectie vrolijke en speelse producten te ontwikkelen genaamd OMY Design Play.

De kleurplaten van Londen, Parijs en New York zijn te koop bij webboetiek Catch My Drift en kosten €9,95 per stuk.

kleurplaat londen

kleurplaat Parijs

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter