webshops winacties/kortingscodes

Knotsknetter

knotsknetter
Mirian
Geschreven door Mirian

Wat een geweldige webshop is Knotsknetter! Ik weet zeker dat je daar iets vindt wat jij leuk vindt. Knotsknetter verkoopt prachtige baby- en kinderkleding, voornamelijk van Scandinavische merken. Smafolk, Duns Sweden, Sebra: ik kan niet kiezen, echt geweldige kleding van goede kwaliteit. En erg leuk met vaak grappige prints. Kijk ook eens onder het kopje Aanbiedingen op de site, daar vind je heel leuk spul voor een lage prijs.

Naast kleding verkoopt Knotsknetter ook heel leuke cadeautjes en spulletjes voor in je huis, je tuin en je keuken. Enkele van mijn favorieten: de lunchskins, de kapstok ‘ vogel op tak’ en de theedoek Birdcage. En ook de stoere robotkussens zijn erg leuk! Tja, wat is er eigenlijk niet leuk in deze webwinkel?! Neem snel een kijkje!

Namens Knotsknetter mogen we een shoptegoed van maar liefst 25 euro weggeven! Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 21 september 2012.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Naam van de actie
Knotsknetter

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

1 reactie

Laat een reactie achter