DIY/knutselen

Knutsel een draak van chenilledraad

draak van chenilledraad
Mirian
Geschreven door Mirian

‘Hoog boven het kasteel cirkelt een draak rondjes in de lucht. Hij wacht op een lekker hapje dat zo door de ophaalbrug naar buiten rijdt op zijn ros. Ongeduldig spuwt hij vuur uit zijn immense bek. Hij heeft honger!’

Weer een avontuur dat zich zomaar aan mijn salontafel afspeelt. Misschien dat dit knutselidee er echt eentje voor jongens is! Het voldoet aan alle eisen van mijn jongens: niet te priegelijk, niet te lang aan tafel werken en een stoer resultaat waar ze wat mee kunnen!

Een draak van chenilledraad

draak van chenilledraadDeze draak van chenilledraad vond ik op deze site. De foto’s laten heel duidelijk zien hoe je dit schattige draakje maakt. (Ik bedoel dit gevááááárlijke draakje!)

Op de afbeelding hiernaast zie je veel verschillende kleuren draakjes. Op deze site koop je chenilledraad in iedere kleur die je maar wilt.

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter