DIY/knutselen feest

Knutsel een Sprookjesboom mini-theater

sprookjesboom mini theater
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat we met ons gezin drie dagen in de Efteling vertoefden. Toch praten de kinderen nog steeds over Joris en de Draak, het Sprookjesbos en het leuke huisje in Bosrijk. De personages spreken blijkbaar erg aan!

Knutselen met Sprookjesboom!

sprookjesboom mini theaterOp de site van Sprookjesboom vond ik een leuk knutselidee om je eigen mini-theater te maken met de figuren van Sprookjesboom. De kinderen knutselen eerst een klein theatertje. Daarop kunnen ze hun eigen toneelstuk opvoeren. De personages moeten daarna nog gekleurd en uitgeknipt worden. Als je ze vastplakt op een saté prikker worden het echte poppetjes!

Laat je kind beginnen met: “Hallo lieve kinderen, we leven hier in het Sprookjesbos meestal lang en gelukkig, maar er was eens een dag dat dat anders was…” Welke avonturen zullen de Wolf, het Geitje en Klein Duimpje nu beleven?

Op de site van Sprookjesboom is trouwens nog veel meer leuks te vinden. Als je een beetje doorzoekt heb je zo een kinderfeest aan activiteiten bij elkaar! En er staan ook extra decors en personages voor het mini-theater op de site. leuk!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter