DIY/knutselen feest

Knutsel je eigen taart

taart versieren Frokkie en Lola1
Mirian
Geschreven door Mirian

Het is volgende maand feest in ons huis: onze tweeling wordt alweer vier jaar! Ze zijn er al een tijdje mee bezig: hoeveel nachtjes slapen nog (lang), welke cadeautjes gaan we vragen en natuurlijk morgen ze binnenkort oefenen op school.  En bij een feestje hoort natuurlijk ook taart. De voorpret kan alvast beginnen met deze leuke knutselprojectjes van Frokkie en Lola: knutsel en versier je eigen taart. Maak van papier verschillende taartstukken en versier deze met de leuke bijbehorende plaatjes. Kleuren, knippen, plakken, zo kom je zeker alvast in de verjaardagsstemming!

taart versieren Frokkie en Lola taart versieren Frokkie en Lola1

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter