DIY/knutselen

Knutselen met eikeltjes en kastanjes

eikeltjes
Mirian
Geschreven door Mirian

De herfstvakantie is ideaal om eens een flinke boswandeling te maken. Verzamel tijdens de wandeling kastanjes en eikeltjes en maak er thuis leuke figuren mee. Meer dan satéprikkers en viltstiften (om het gezichtje te tekenen) heb je niet nodig.
Tip: geef de figuren een plek op de herfsttafel waar je ook andere dingen van de herfst verzameld.

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter