DIY/knutselen

Knutselen met papieren onderzetters

papieren onderzetters1
Mirian
Geschreven door Mirian

Je kent ze wel: de papieren onderzetters onder bijvoorbeeld een gebakje of een kopje. Wist je dat je daar ook creatief mee aan de slag kunt? Je kunt er bijvoorbeeld kleine schilderijtjes van maken of een leuke slinger. Natuurlijk laat je ze dan niet saai wit, maar gajes in de weer met stift, masking tape, de lettertang en meer. Wat maak jij van papieren onderzetters?

papieren onderzetters

papieren onderzetters1

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter