DIY/knutselen feest

Valentijn: knutselen

slinger hartjes
Mirian
Geschreven door Mirian

Laat je lief zien dat je van hem of haar houdt door zelf iets te maken. Wij geven je inspiratie!

Hartje van papier
Verras je lief met een hartje in een lekker taartje of bijvoorbeeld bij zijn boterham. Je maakt het hartje van papier en binnenin het hartje schrijf je een lieve boodschap.

knutselen valentijn

Boodschap in luciferdoosje
Met de hand
 ontwierp een heuse Valentijnswikkel voor een lucifersdoosje. Print jouw favoriete wikkel (je hebt keuze uit drie wikkels), bevestig het om een luciferdoosje en stop een lief briefje in het doosje.

valentijnskaartje4

 

Slinger hartjes
Knip kraftpapier of karton in de vorm van een hartje. In elk hartje maak je twee gaatjes, aan beide kanten van het hartje. Touwtje erdoor en klaar is je hartjesslinger. Ook leuk om in kleur te maken, rood van de liefde bijvoorbeeld.

 

slinger hartje
Geen zin om zelf de hartjes te maken? Print dan deze gekleurde hartjes met tekst en maak er een slingertje van. Ziet er heel vrolijk uit!

slinger hartjes

Hartjes origami
Origami, het lijkt weer helemaal terug te komen. Of is het nooit uit geweest? Hoe dan ook, maak deze leuke hartjes van origami. Schrijf er iets liefs op en je verrast je partner op Valentijnsdag.

hartjes origami

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter