DIY/knutselen

Halloween

deur
Mirian
Geschreven door Mirian

Volgende week is het Halloween. Bij ons in de wijk zijn er geen activiteiten georganiseerd en ik moet ook zeggen dat ik weinig met Halloween heb. Maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Ik weet dat er in veel wijken veel activiteiten worden georganiseerd. Zo gaan de kinderen ’s avonds verkleed langs de deuren om snoepjes op te halen. En dan is het natuurlijk wel leuk als je huis in Halloween-stijl is omgetoverd. Op deze site vind je hiervoor een aantal ideeën. Ik vind zelf de deur in de vorm van een monster erg leuk. Happy Halloween!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter