DIY/knutselen

Pomponhanger voor Pasen knutselen

knutselen_voor_pasen_uitgel
Mirian
Geschreven door Mirian

Ik kijk nu al uit naar Pasen. Na een winter zonder sneeuw en veel nattigheid ben ik wel toe aan de lente! In mijn voortuin steken de eerste krokussen hun kop al op en daar word ik heel blij van! Dus laten we het paasfeest maar binnen laten met al zijn vrolijke pastelkleuren en laten we het nieuwe leven vieren! Ik begin alvast met Pasen knutselen!

Pomponhanger voor Pasen knutselen

Op de site van 100% Heppie vond ik deze leuke tak met pomponhangers. Op zich niet heel moeilijk om te maken omdat we misschien allemaal nog wel weten hoe je van zulke pompons maakt. Maar evengoed toch erg handig nu het kartonnetje onderdeel blijft van het knutselwerkje. Op de foto’s zie je hoe je deze paashangers maakt. Op de site van 100% Heppie staat ook een mal van het kuikentje en het haasje die je kunt gebruiken. Maar misschien maak je er zelf wel eentje.

pasen knutselen

pasen knutselen

knutselen pasen

Ik denk dat ik in de tuin nog wel een mooie stok vind. Het geheel hangt mooi voor een raam of boven een tafel.

Deze pomponhanger voor Pasen knutselen is weer een gezellige bezigheid met je kinderen. En het geeft de kinderen altijd een goed gevoel wanneer hun werk echt wordt opgehangen!

knutselen pasen

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter