uitjes

Kom in de kas

komindekas
Mirian
Geschreven door Mirian

Heb je wel eens in een zee van bloemen gezwommen, tropische planten zien groeien in Nederland of een tomaat gegeten zo groot als een skippybal? Nee? Dan ben je waarschijnlijk nog nooit in een kas geweest. Op 5 en 6 april 2014 (dit weekend dus) kun je een bezoek brengen aan een aantal kassen in Nederland. Dit weekdn is het namelijk Kom in de Kas!

Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van hun kas. In meerdere regio’s verspreid over Nederland kun je komen kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen.  Op deze pagina kun je zien wat er te doen is bij jou in de buurt. Wij zijn er vorig jaar geweest en het uitje staat ook dit weekend weer op het programma. De kinderen vonden het fantastisch. Ga jij ook?

komindekas

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter