overig

Koortssticker

koortssticker
Mirian
Geschreven door Mirian

Heel vervelend als je kind ziek is. Zeker als je kind koorts heeft, houd je je kind goed in de gaten. Natuurlijk kun je de temperatuur van je kindje opmeten met een (oor)thermometer, maar dit is veel handiger: de Fever Bugs. Sickertjes in de vorm van een insect, die je op het voorhoofd van je kind kunt plakken om te kijken of hij of zijn koorts heeft en hoog de temperatuur is. Geen strijd om te temperaturen, want welk kind vindt het nu niet leuk om een sticker op zijn voorhoofd te hebben?  De Fever Bug kan 48 uur blijven zitten en als de temperatuur verandert, dan verandert de sticker mee. Handig!

Namens Joco Toys mogen we een setje stickers weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder je gegevens achter en volg ons op Twitter  en/of Facebook.  De actie loopt tot en met 20 september 2012.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Naam van de actie
Koortssticker

 

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter