wonen

Krijtbord in de tuin

krijtbord
Mirian
Geschreven door Mirian

Je merkt het duidelijk: de lente komt er weer aan. Ik kan niet wachten! Lekker dat de kinderen weer in de tuin kunnen spelen.  Een speelhuisje, een glijbaan en een wip hebben we er al staan, maar dit jaar komt er zeker iets bij: een krijtbord. Ideaal om tegen de muur van de schutting te hangen. Maak er gelijk een leuk bakje voor de krijtjes aan vast. Gegarandeerd uren speelplezier!

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

57 Reacties

Laat een reactie achter