DIY/knutselen

Krijtbord masking tape

masking tape krijtbord1
Mirian
Geschreven door Mirian

Masking tape: je kunt er niet genoeg van hebben. Vind ik dan. En dat vinden ze bij Postpapier enzo ook. Daar verkopen ze veel verschillende soorten (erg leuke!) making tape. En ze hebben iets nieuws toegevoegd aan hun assortiment: masking tape chalkboard. Of te wel krijtbord tape. Je kunt deze tape beschrijven met een krijtje een whitemarker of een pen. Leuk om te gebruiken bij het inpakken van cadeautjes, maar ook handig om op kruidenpotjes of opbergdozen te plakken. Natuurlijk kun je het ook prima gebruiken om een mooie poster op te hangen. Deze krijtbord tape is iets dikker dan het gewone masking tape.

Bij Postpapier enzo kun je terecht voor veel meer leuke spulletjes: van agenda’s tot kaarten en van notebooks tot stempels en stickers. Maar pas op: je wordt er hebberig van!

masking tape krijtbord masking tape krijtbord1

 

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter