DIY/knutselen wonen

Krijtbord in de tuin – 2

Vorig jaar blogde ik over een krijtbord in de tuin. Nu het weer mooi weer wordt, wordt deze blog heel veel bezocht en krijg ik veel vragen waar het krijtbord te koop is. Wel zo handig om dit even in een blog te verwerken.

Je kunt het bord kopen bij de Krijtbordenwebshop. Hier verkopen ze veel verschillende soorten krijtborden, onder andere de zogenoemde krijtborden simple. Deze kunnen prima in de tuin.

Je kunt het krijtbord natuurlijk ook zelf maken. Wat heb je nodig? 18 millimeter betonplex (in de gewenste afmeting). De gladde zijde even schuren met een schuurpapiertje (korrel 80 a 100) en dan verven met schoolbordverf, Je zou er dan ook nog een lijst om kunnen maken.

Ik hoop dat je slaagt en alvast heel veel plezier ermee!

Over de auteur

Mirian

Mirian

Ik ben getrouwd met Edwin en moeder van Jasper, Niels en Lars. Ik ga graag wandelen in de natuur met onze lieve hond; Belle. Gelukkig zijn er heel veel mooie plekjes hier in de omgeving te vinden. Ik lees graag boeken, maar ik zou er nog veel meer willen lezen. ( maar ja de tijd) Ik ben graag creatief bezig. Ik vind het ook leuk om met de kinderen een spelletje te doen, knutselen of iets samen te bakken in de keuken. Ik zou het liefst nog veel vaker een weekendje lekker er tussen uit gaan met mijn gezin.

Laat een reactie achter